Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Priešgaisrinės įrangos priedai

Atsuktuvas CSA-ATS

Atsuktuvas CSA-ATS
Kaina:
13.76 € (be PVM)
16.65 € (su PVM)
Klausti apie prekę
ATSUKTUVAS CSA-ATS

CSA-ATS yra specialus atsuktuvas, skirtas prisukti CSA-SGA dūmų detektorių ir CSA-FUV liepsnos detektorių prie pagrindo. Šis užraktas apsaugo nuo pašalinių žmonių.

Šios apsaugos dėka neutralizuoti „Cig-Arrête“ rūkymo sistemą pašalinant detektorių yra daug sunkiau.

Susijusios prekės

Liepsnos aptikimo detektorius CSA-FUV
Liepsnos aptikimo detektorius CSA-FUV
Kaina:
173.43 € (be PVM)
209.85 € (su PVM)

Jutiklis nuolatos analizuoja aplinką, siekdamas aptikti degtuko ar žiebtuvėlio liepsną bei perduoda pavojaus signalą jei liepsną aptinkama. Detektorius CSA-FUV gali aptikti 25mm liepsną iš 6 metrų atstumo per 1 sekundę. Sujungus prietaisą su CSA-SGA dūmų detektoriumi, užtikrinama pilna liepsnos/dūmų kontrolė.

Į krepšelį
Dūmų detektorius CSA-SGA
Dūmų detektorius CSA-SGA
Kaina:
144.50 € (be PVM)
174.85 € (su PVM)

Unikalus jutiklis, veikdamas nuolat analizuoja aplinką bei tikrinamas savo duomenų bazėje įrašytus pavyzdžius nusprendžia, kada reikėtų perspėti apie cigarečių dūmų pavojų. Prietaisas neturi savo garsinio signalo, todėl veikia tik kaip sistemos papildinys ir apie pavojų perduoda motininiam detektoriui ar valdymo pultui.

Į krepšelį