Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Profesionalūs alkotesteriai

Alkotesteris Cloud AlcoMeter B2P

Alkotesteris Cloud AlcoMeter B2P
Registruota Lietuvoje
Kaina:
1098.31 € (be PVM)
1328.95 € (su PVM)
Prekei suteikiama garantija: 24 mėn.
Pristatymas:
per 3-7 darbo dienas
Klausti apie prekę
Alkotesteris Cloud Alcometer B2P
 
Cloud AlcoMeter B2P yra išmanus alkotesteris, kuris ne tik tikrina asmenų blaivumą, bet ir saugo išsamią informaciją apie atliktus blaivumo testus. Šis įrenginys yra nepakeičiamas įrankis įmonėms, siekiančioms užtikrinti darbuotojų saugumą ir efektyvumą. 
 
Plačiau...
 
Išmanus alkotesteris matuoja alkoholio kiekį kraujyje ir suteikia galimybę pasirinkti SMS pranešimų siuntimo funkciją apie incidentus bei kasdienes ataskaitas; taip pat jis daro nuotraukas, kurios yra saugomos jame. Be to, jis atlieka bekontaktę blaivumo patikrą, kuri užtrunka kelias sekundes, o per 20 minučių galima patikrinti net 100 darbuotojų, kiekvieną besitestuojantį asmenį nufotografuojant, todėl visada aišku, kas atliko testą. Įrenginys turi didelę atmintį - galima išsaugoti iki 1000 testų su nuotraukomis arba iki 10000 testų be nuotraukų, o matavimai yra tikslūs ir patikimi. Be to, šis alkotesteris kasdien atsiunčia SMS žinutę su praėjusios dienos blaivumo patikros ataskaita, o vienu baterijos įkrovimu leidžia atlikti iki 400 testų. Sistemoje taip pat yra įdiegtos techninės ir informacinės priemonės, kurios atitinka BDAR reikalavimus.
Iškvėptame ore rasto alkoholio kiekio parodymas 0,01‰ tikslumu
Galimybė filtruoti tiek neblaivumą aptikusius, tiek visus testus
Jautrios informacijos (tokios kaip duomenys ir nuotraukos) apsaugojimas PIN kodu
Galimybė išsaugoti 1000 testų su nuotraukomis arba 10000 testų be nuotraukų
Itin trumpas alkotesterio pasiruošimo patikrai laikas
Lietimui jautrus 3,5” spalvotas ekranas
Paprastas įkrovimas per micro USB jungtį
Su pilnai pakrauta baterija galima atlikti 400 testų
ATKREIPKITE DĖMESĮ!
ATKREIPKITE DĖMESĮ!
Visų mūsų parduodamų alkotesterių rezultatai pateikiami iki 3 ‰, 4 ‰, 5 ‰ ir 6.3 ‰ . Kai kurių kitų gamintojų alkotesteriai negali rodyti daugiau kaip 2 promilių ribos. Viršijus ribą tokie alkotesteriai rezultatų nepateikia arba rodomas tik užrašas “HIGH”.
Jei nesate tikri, koks Drager alkotesteris jums geriausiai tiktų – susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliais ir jų skirtumais, patarsime, ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje DRAGER ALKOTESTERIAI

Susijusios prekės

Neblaivumo tikrinimo žurnalas
Neblaivumo tikrinimo žurnalas

Apskaitai skirtas žurnalas, kuriame galima fiksuoti neblaivumo tikrinimo įmonėje ar įstaigoje rezultatus.

Kaina:
2.93 € (be PVM)
3.55 € (su PVM)
Į krepšelį
Pristatymas: per 1-2 darbo dienas