Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Radiacijos matuokliai

Geigerio skaitiklis GS 2

Geigerio skaitiklis GS 2
Geigerio skaitiklis GS 2
Geigerio skaitiklis GS 2
Geigerio skaitiklis GS 2
Kaina:
450.00 € (be PVM)
544.50 € (su PVM)
Klausti apie prekę
GEIGERIO SKAITIKLIS GS 2

Šis profesionalus Geigerio skaitiklis yra tikslus alfa, beta ir gama radioaktyvumo matavimo prietaisas.
Geigerio skaitiklis turi platų matavimo diapazoną ir gali būti naudojamas įvairių tipų matavimams, pavyzdžiui, atsitiktiniams matavimams situacijose, ilgalaikiams matavimams ar kontrolei. Geigerio skaitiklis suteikia sertifikuotą aplinkos spinduliuotės matavimą iki 500 kartų viršijančią ribinę vertę.
Šis Geigerio skaitiklis turi įvairių pritaikymų. Šis Geigerio matuoklis dažniausiai buvo naudojamas atominėse elektrinėse. Kasdien jis dažniausiai naudojamas importuojamų prekių kontrolei, taip pat anksčiau apšvitintam maistui matuoti. Šis Geigerio skaitiklis taip pat gali būti naudojamas matuoti natūralią radioaktyviąją spinduliuotę, kuri atsiranda prie jūros ir atitinka visus statybinių medžiagų kontrolės reikalavimus. Spinduliavimo reikšmes galima įrašyti į Geigerio skaitiklio atmintį arba jas galima perkelti į kompiuterį, kad būtų galima įvertinti naudojant komplekte esantį įrenginį (programinę įrangą ir RS 232 duomenų kabelį).

Matavimo duomenis taip pat galima perkelti į kitas skaičiavimo programas, tokias kaip Excel, kad būtų galima įvertinti (žr. aukščiau apie jų atsisiuntimo galimybes). Programinė įranga naudojama matuoklyje įrašytoms spinduliuotės reikšmėms perkelti į asmeninį arba kompiuterį.. standartai FCC-15 / jis taip pat gali būti naudojamas lėktuvuose) (GAMMA - SCOUT ® saugumą kontroliuoja TÜV ir jis atitinka CE standartus ir Amerikos Sertifikavimas. (pristatyme esanti programinė įranga leidžia įvertinti duomenis į kompiuterį) Duomenys gali būti vertinami kompiuteryje prietaiso/baterijos nereikia keisti 10 metų iuo matuokliu galima matuoti spinduliuotę dieną ir naktį/ nebūtina įjungti/išjungtiradioaktyvumas ir patikrintas valstybinės technikos mokyklos, turinčios kontrolės pažymėjimą Kiekvienas Geigerio skaitiklis turi galutinę kontrolę, ši kontrolė atliekama Apsaugos institute
 

Komplektą sudaro: Geigerio skaitiklis GS2, programinė įranga, duomenų kabelis, baterija ir vartojo vadovas

Skaitiklis matuoja alfa, beta ir gama spinduliuotę.


PRIVALUMAI

Didelis matavimo tikslumas
Vidinė duomenų saugykla 2000 reikšmių
Programinė įranga duomenų apdorojimui



TECHNINIAI DUOMENYS

Matavimo ilgis: 38,1 mm / 1,5 colio
Matavimo skersmuo: 9,1 mm / 0,4 colio
Langas: 1,5-2,5 mg/m²
Vidutinė vertė: 24 h, µSv / h, vidinis impulsų įrašymas
Pasirinktini intervalai:
 kas 1 min., 10 min., 1 valandą, 1 dieną ir 7 dienas
Vidinės atminties talpa: 2 KB
Vidinė baterija: vidutiniškai suvartojama mažiau nei 10 mikroamperų
Trukmė: daugiau nei 117000 h x 20 impulsų / min (maždaug 10 metų)
Ekranas: skystųjų kristalų su 4 pozicijomis, skaitinis, su kvazilogaritminiu nominalu ir atvaizdavimu bei funkcijų rodymu.
Korpusas: Novodur plastikas, atsparus smūgiams
Matmenys: 161 x 72 x 30 mm
Svoris: 153 g