Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Sprogdinimo įtaisai

Universalus rankinis metalo detektorius MINIONAS 1

Universalus rankinis metalo detektorius MINIONAS 1
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

UNIVERSALUS RANKINIS METALO DETEKTORIUS MINIONAS 1

 
MINION-1 yra rankinis metalo detektorius, naudojamas labai tiksliai žmonių ir rankinio bagažo paieškai oro uostuose, uostuose, įvairių vietų įėjimuose, gamyklose ir kt. Jis taip pat gali būti naudojamas tiksliai nustatyti kabelių, laidų ir vamzdžių padėtį sienose ir betone, arba ieškoti metalinių daiktų, pamestų smėlyje ir kitose medžiagose.
,
MINION-1 turi tris integruotus jautrumo diapazonus. Jis automatiškai reguliuoja jautrumo diapazoną, kad būtų galima tiksliai aptikti įvairių tipų magnetinius ir nemagnetinius metalus.
,
Metalo detektoriumi yra integruotas garsiakalbis, ausinių lizdas ir dviejų spalvų LED. Žalias šviesos diodas ir garso signalas įspės vartotoją, kai bus aptiktas metalinis objektas. Raudonas šviesos diodas rodo, kai išsikrovė baterija.
,
MINION-1 yra su patogiu riešo dirželiu, skirtu valdyti.
,
Visi Englo metalo detektoriai pagal tarptautinį IEC 60529 standartą yra įvertinti IP65 ir yra atsparūs purslams ir dulkėms. 
,
Savybės ir privalumai:
  • Rankinis;
  • Labai tikslus;
  • Lengvas;
  • 3 jautrumo diapazonai su automatiniu reguliavimu;
  • LED, vibracijos arba garso aptikimo indikatorius;
  • LED pagrindu veikiantis akumuliatoriaus įkrovos indikatorius.