Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Turniketai

Turniketas Wanzl

Turniketas Wanzl
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Turniketas "Wanzl"

 
Saugus ir efektyvus saugumo sprendimas parduotuvėms ir kitoms įstaigoms.
 
Dizainas
 
 

Turniketai pagaminti iš plieno vamzdžio, yra tvirti ir patikimi. Dviguba anti-panikos funkcija.
 

Apdaila: blizgus chromas, spalvoto plastiko miltelių danga arba nerūdijančio plieno.

 

 
 

Funkcija









 
 

Turniketas aktyvuojamas rankiniu būdu, sukimosi kryptis gali būti nustatyta vietoje. Norint pravežti paletes su prekėmis, turniketą galima nukelti ir nusukti nuo montavimo vietos, o vėliau paprastai vėl grąžinti į vietą. Integruotas ratukas turniketo pagrinde leidžia apsaugoti grindis nuo susibraižymo.
 

1) Parduotuvės zona
 

2) Įėjimas
 

3) Parduotuvės zona
 

4) Įėjimas

 

 
 

Dviguba anti-panikos funkcija









 
 

Anti-panikos funkcija Nr. 1 - turniketo sukimosi pusė gali pasikeisti į priešingą pusę, jei tam tikras apkrovimas yra pasiekiamas. Tai apsaugo asmenis nuo sužeidimų, jei susidaro spūstis. Pasukus 90°, turniketas veikia vėl.
 

Anti-panikos funkcija Nr. 2 - kada stiprus spaudimas veikia turniketą, apsauga paleidžia turniketą iš nustatytos vietos ir nusisuka išėjimo kryptimi. Tai leidžia atverti 1250 mm pločio avarinį praėjimą.
 

1) Sukimosi kryptis
 

2) Atvirkštinė sukimosi kryptis
 

3) Parduotuvės zona
 

4) Įėjimas

Jei nesate tikri, kokie turniketai jums geriausiai tiktų – susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliais ir jų skirtumais, patarsime, ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje TURNIKETAI