Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Vaizdo domofonai

Video domofono vidinė dalis ADA-50A3 PROXIMA

Video domofono vidinė dalis ADA-50A3 PROXIMA
Kaina:
78.97 € (be PVM)
95.55 € (su PVM)
Klausti apie prekę
VIDEO DOMOFONO VIDINĖ DALIS ADA-50A3 PROXIMA 

Vaizdo domofono rinkinio komponentas. Tai puikus modernumo ir klasikos derinys.

Galima rinktis juodą arba baltą spalvą. 


Įrenginyje yra „Wi-Fi“ modulis, leidžiantis valdyti įrenginį naudojant „Eura Connect“ programą, kuri tinka „Android“ ir „iOS“. Naudodamas šią programą vartotojas gali nuotoliniu būdu valdyti vartų užraktą, priimti įeinančius skambučius iš išorinės kasetės ir bendrauti su lankytoju.
Reikalingas konkrečių parametrų vaizdo domofonas?
Reikalingas konkrečių parametrų vaizdo domofonas?
Pagal pateiktą informaciją surasime tinkamiausią vaizdo domofoną jūsų patalpoms. Dirbame su plačiu tiekėjų tinklu. Konsultuojame, suteikiame visą reikiamą informaciją apie parduodamus vaizdo domofonus, jų privalumus, technines savybes. Klauskite – išsamiai atsakysime į visus rūpimus klausimus.
Jei nesate tikri, koks vaizdo domofonas jums geriausiai tiktų – susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliais ir jų skirtumais, patarsime, ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje VAIZDO DOMOFONAI