Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Vartų automatika

Požeminė atveriamų vartų pavara SUB R

Požeminė atveriamų vartų pavara SUB R
Kaina:
2308.64 € (be PVM)
2793.45 € (su PVM)
Klausti apie prekę
BFT garažo vartų automatika
BFT garažo vartų automatika
BFT garažo vartų automatika sukurta naudoti industrinėse, komercinėse aplinkose bei gyvenamuosiuose objektuose. Garažo vartų pavaros pasižymi puikiomis darbinėmis savybėmis, išmanumu, tvirta konstrukcija. Valdymo bloko mikroprocesorių technologija leidžia garažo vartų automatiką naudoti intensyviai, o kartu yra užtikrinamas maksimalus patikimumas net ir bėgant laikui. BFT garažo vartų automatika pagaminta Italijoje.
POŽEMINĖ ATVERIAMŲ VARTŲ PAVARA SUB R
 
SUB R - požeminė atveriamų vartų pavara yra sukurta siekiant užtikrinti patikimą ir ilgalaikį vartų valdymą, ypač tinkanti intensyviam naudojimui.
 
Ši pavara gali valdyti vieną vartų varčią, kuri yra iki 800 kg svorio ir iki 1.8 metrų pločio, užtikrindama sklandų ir saugų vartų atidarymą bei uždarymą.
 
Su 250 W galingumu ir 130° atidarymo kampu, SUB R pavara užtikrina greitą ir efektyvų vartų atidarymą bei uždarymą. Ciklo trukmė yra 14 sekundžių, įskaitant sulėtinimo funkciją, kuri padidina saugumą naudojimo metu.
 
Hidraulinis užraktas suteikia papildomą saugumą ir patikimumą.
Pagaminta su aukščiausios kokybės medžiagomis, SUB R atlaiko ekstremalias temperatūras nuo -30°C iki +60°C, o IP67 apsaugos lygis užtikrina, kad įranga būtų saugi ir patikima naudoti įvairiomis oro sąlygomis.
 
Tai yra puikus pasirinkimas tiek pramoninėms, tiek privačioms sritims, kur reikalingas patikimas, ilgaamžis ir saugus vartų valdymas.
 
 
TECHNINIAI PARAMETRAI:
 
  • Modelis: SUB R.
  • Valdymo Blokas: RIGEL 6.
  • Maitinimas: 230 V ±10%, 50/(*60Hz).
  • Pavaros Įtampa: 230V.
  • Maksimalus Galingumas: 250 W.
  • Vartų Varčios Maksimalus Plotis ir Svoris: 1.8m ir 800kg.
  • Atidarymo Kampas: 130°.
  • Ciklo Trukmė: 14 sekundžių + sulėtinimas.
  • Užraktas: Hidraulinis.
  • Sulėtinimas: Taip.
  • Intensyvumas: Skirta labai intensyviam naudojimui.
  • Apsaugos Lygis: IP67.
  • Darbinė Temperatūra: Nuo -30°C iki +60°C.
Panaši atveriamų kiemo vartų automatika
Stumdomų vartų automatika V2 ALFARISS
Stumdomų vartų automatika V2 ALFARISS
24V nereversinis elektromechaninis krumpliastiebio pavaros mechanizmo kiemo vartų pavara su reduktoriumi. Skirtas stumdomiems kiemo vartams, kurių svoris siekia iki 300 kg. Galimi 2 šios serijos V2 kiemo vartų automatikos modeliai.
Teirautis dėl kainos
Atveriamų vartų automatika V2 CICLON
Atveriamų vartų automatika V2 CICLON
24V nereversinė elektromechaninė posūkio pavara atveriamiems kiemo vartams su sąvarų ilgiu iki 2.5 metro. Maitinimas 230V. Ši V2 vartų pavara tinka tiek kairės, tiek dešinės pusės sąvaroms. Integruotas elektrinis stabdis. Sumontuota kirpimui atspari alkūnė lakuotu plienu. Galimybė papildomai užsakyti tiesią alkūnę su slankiojimo bėgiais.
Teirautis dėl kainos
Atveriamų vartų automatika V2 VULCAN
Atveriamų vartų automatika V2 VULCAN
Nereversinė elektromechaninė posūkio pavara, požeminiam montavimui. Kiemo vartų automatika skirta atveriamiems vartams su sąvarų ilgiu iki 3.5 metro. Galimos 24V ir 230V versijos.
Teirautis dėl kainos