Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Vartų automatika

Varstomų kiemo vartų valdymo blokas SOMMER Twist XL

Varstomų kiemo vartų valdymo blokas SOMMER Twist XL
Kaina:
187.48 € (be PVM)
226.85 € (su PVM)
Klausti apie prekę
Sommer kiemo vartų automatika
Sommer kiemo vartų automatika
SOMMER (Vokietija) yra vienas pirmaujančių gamintojų pasaulyje, kuriantis patikimą, aukštos kokybės kiemo vartų automatiką, garažo vartų automatiką, automatines žaliuzes bei nuotolinio valdymo sprendimus namams. SOMMER kiemo vartų automatikos asortimentą sudaro sistemos, skirtos individualių namų bei komercinių objektų atveriamiems ir stumdomiems kiemo vartams. Galime pasiūlyti SOMMER kiemo vartų pavaras tiek nedideliems, tiek didelių gabaritų, net iki 1000 kg sveriantiems vartams.

Varstomų kiemo vartų valdymo blokas SOMMER Twist XL


Valdymo blokas skirtas atveriamų kiemo vartų automatikai SOMMER Twist XL. Itin galingas, vartus varstantis į kairę arba dešinę pusę, manevringas, nes valdo kiemo vartus su sąvaromis net iki 7 m pločio ir 1100 kg svorio.

Valdymo blokas pagamintas Vokietijoje.

SOMloq2 radijo kontrolės sistema

Automatika valdoma SOMloq2 radijo kontrolės sistema, kuri užtikrina maksimalų saugumą, nes yra šifruojama AES 128 bitų šifru. Taip pat sistema pasižymi aukštu radijo diapazonu.

Sistema turi automatinio pakartojimo funkciją, dėl kurios yra patogu atidaryti vartus artėjant prie jų. Išėjimo radijo signalas kartojasi tam tikru ciklu, kad būtų užtikrintas optimalus prieinamumas.
Kiemo vartų valdymo bloko komplektą sudaro
Kiemo vartų valdymo bloko komplektą sudaro
Radijo imtuvas SOMup4 FM 868.95 MHz (SOMloq2), Pultelis Pearl. Papildomai reikia įsigyti atveriamų kiemo vartų automatiką SOMMER Twist XL
Kiemo vartų valdymo bloko privalumai
Automatinio užrakto funkcija automobiliui pravažiavus ir automatinio užsidarymo funkcija praėjus nustatytam laikui.
Kiemo vartų judėjimas stebimas pagal standartą EN 12445. Nuolatiniai testavimai ir programuojamos jėgos reikšmės leidžia pastebėti aplinkos pokyčius (temperatūrą, mechaninius vartų pažeidimus, šaltį ir ledą) ir juos kompensuoti.
Esant elektros tiekimo sutrikimams vartus galima atverti mechaniškai naudojantis raktu.
TECHNINIAI PARAMETRAI
Maitinimas
AC 220–240 V; DC 24 V; 50/ 60 Hz
Veikimo temperatūros diapazonas
nuo -25°C iki +70°C
Apsaugos klasė
IP65/ IP67
Svoris
2,8 kg
Reikalingas individualus kiemo vartų automatikos sprendimas?
Reikalingas individualus kiemo vartų automatikos sprendimas?
Turime platų įrangos pasirinkimą įvairių tipų atveriamiems kiemo vartams. Susisiekite su mumis - supažindinsime su turimais modeliais, atsakysime į rūpimus klausimus, patarsime, kokia kiemo vartų automatika jums geriausiai tiktų.

Taip pat atliekame kiemo vartų automatikos montavimo, remonto, priežiūros, pakeitimo darbus.

Susijusios prekės

Atveriamų kiemo vartų automatika SOMMER Twist XL
Atveriamų kiemo vartų automatika SOMMER Twist XL
Kaina:
371.03 € (be PVM)
448.95 € (su PVM)
Atveriamų kiemo vartų automatika SOMMER Twist XL yra universali, nes gali varstytis tiek į kairę, tiek į dešinę pusę. Kiemo vartų pavara tinka itin didelių gabaritų vartams su sąvara iki 7 m pločio ir 1100 kg svorio. Atlaiko net iki 3 tonų jėgą, todėl yra itin tvirta ir ilgaamžė.
Į krepšelį