Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Garso matuokliai

Garso lygio kalibratorius DELTA OHM HD 2020

Garso lygio kalibratorius DELTA OHM HD 2020
Kaina:
646.98 € (be PVM)
782.85 € (su PVM)
Klausti apie prekę
GARSO LYGIO KALIBRATORIUS DELTA OHM HD 2020
 
Nešiojamas garso lygio kalibratorius yra pagrindinė įranga tiems, kurie siekia  tikslumo garso lygio matavimuose. Būdamas kompaktiškas ir lengvai transportuojamas, šis kalibratorius yra neatsiejama kiekvieno garso specialisto įrangos rinkinio dalis.
 
Kalibratorius yra sukurtas taip, kad būtų suderintas su įvairiais nešiojamais ir laboratoriniais garso lygio matuokliais. Tai reiškia, kad jis gali būti naudojamas su daugybe skirtingų modelių, garantuodamas, kad kiekvienas matuoklis bus kalibruotas teisingai.
 
Praktiškumas ir patogumas yra šio kalibratoriaus pagrindiniai privalumai. Dažnai matuokliai turi būti kalibruojami reguliariai, ypač jei jie naudojami intensyviai arba kintančiomis aplinkos sąlygomis.
 
Nešiojamas kalibratorius leidžia atlikti kalibravimą be poreikio grįžti į laboratoriją arba ieškoti specializuotos įrangos, sutaupydamas laiko ir garantuodamas, kad matuokliai visada bus paruošti naudoti.
 
Nešiojamas garso lygio kalibratorius yra būtinas įrankis kiekvienam garso specialistui, kuris vertina tikslumą, patogumą ir lankstumą. Jis garantuoja, kad visi garso lygio matuokliai veiks taip, kaip turi veikti.

Komplektacija: kalibratorius, 9V baterija, kalibravimo sertifikatas, vartotojo instrukcija.

TECHNINIAI PARAMETRAI: 

Dažnis: 1000 Hz ±1%;
Garso slėgio lygis: 94,0 dB ir 114,0 dB ±0,2 dB;
Stabilizavimosi laikas: 10 s;
LCD ekranas: Taip;
Darbo temperatūra: -10°C - +50°C. 
 

 

Susijusios prekės

Garso matuoklis SINUS TANGO PLUS CLASS 1
Garso matuoklis SINUS TANGO PLUS CLASS 1
Kaina:
2785.99 € (be PVM)
3371.05 € (su PVM)

SINUS Tango Plus triukšmomatis - pažangus instrumentas, kuris leidžia vykdyti patikimus garso matavimus, ypač svarbius mūsų kasdienybėje, kur triukšmas gali turėti įtakos sveikatai, komfortui ar darbui.

Į krepšelį
Garso matuoklis NTI AUDIO XL2 su M2230 mikrofonu
Garso matuoklis NTI AUDIO XL2 su M2230 mikrofonu

Rankinis XL2 analizatorius – pažangi technologija triukšmo matavimo srityje, kurią galima sėkmingai taikyti įvairiose srityse, nuo muzikos kūrėjų studijoje iki pramoninės aplinkos.

Teirautis dėl kainos
Pristatymas:
Garso matuoklis SVANTEK SVAN 958A
Garso matuoklis SVANTEK SVAN 958A

Svantek SVAN 958A - ne tik triukšmo matuoklis, bet ir pažangi technologinė priemonė, kuri leidžia atlikti gilias garso ir vibracijos analizes. Šio modelio ypatumas slypi ne tik aukšto lygio techninėse charakteristikose, bet ir naudojimo patogume.

Teirautis dėl kainos
Garso matuoklis SINUS TANGO CLASS 1
Garso matuoklis SINUS TANGO CLASS 1

SINUS Tango – tai modernus triukšmomatis, skirtas  profesionaliam naudojimui ir padedantis tikslingai matuoti bei analizuoti triukšmo lygį įvairiose aplinkose. Tai yra būtina įranga tiems, kurie siekia tikslių garso matavimų, ypač atsižvelgiant į dabartinius aplinkosaugos reikalavimus ir poreikius mažinti triukšmo taršą.

Teirautis dėl kainos
Pristatymas: per 1-2 d.d.